(Android/iOS) Mr Gun κωδικός εξαπάτησης για απεριόριστους πολύτιμους λίθους
Mar 15, 2022 10:19:12 GMT -8
Post by cresdolcalabke on Mar 15, 2022 10:19:12 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικός εξαπάτησης για απεριόριστους πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Mr Gun 2022 version ▞▞▞
Απολαυστική, πολύ απλή, η εξέλιξη μέσω όπλων είναι αρκετά αργή.
Προσθέστε λιγότερες διαφημίσεις
Είναι ένα καλό παιχνίδι... αλλά όταν προσπάθησα να συνδέσω τον λογαριασμό μου στο Google Play... έχασα την πρόοδό μου σε 98 επίπεδα, 8 όπλα και 10 ρούχα... Θα ήθελα να τα ανακτήσω... Διαφορετικά.. ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου..!!
άλλο ένα απίθανο μίνιμαλ παιχνίδι με ελάχιστα pixel γραφικά τέχνης
βαρετό
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είναι εντάξει και είμαι τόσο τυχερός, αλλά υπάρχουν στιγμές που γίνεται αγχωτικό όποτε δεν το χτυπάω και φωνάζω, αλλά δεν πειράζει, είμαι καλά με αυτό.Οπότε ναι, γι' αυτό θα δώσω απλώς 3/5 αστέρια😊😊
Mr Gun არკადული qwvk
Κάθε φορά που κερδίζετε το παιχνίδι, υπάρχει μια προσθήκη τόσο απογοητευμένη που κατάλαβα το παιχνίδι. Παίζω για 5 λεπτά και. Έχω δει ήδη 8 adds dumb παιχνίδι.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, υπάρχουν τόσα πολλά όπλα και δέρματα για συλλογή, ωστόσο το μόνο μου αίτημα είναι να προσθέσετε δέρματα για τα όπλα επίσης, όπως ορισμένα παρτέρια που μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε όπλο ως ημερήσιες ή εβδομαδιαίες ανταμοιβές
Κακή υποστήριξη. Θα ενεργοποιήσουν τις επαναλαμβανόμενες πληρωμές (7,99 $ δις την εβδομάδα) και δεν θα επιστρέψουν χρήματα. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας.
δεν μπορεί να αναβαθμιστεί σε ελίτ, καμία πραγματική εξέλιξη και επαναλαμβανόμενη
πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, θα πλήρωνε ευχαρίστως μερικά δολάρια για να απαλλαγούμε από τις διαφημίσεις, αλλά δεν θα πλήρωνα μια εβδομαδιαία συνδρομή
θα ήταν πιο διασκεδαστικό αν έλειπε και το αϊ
Ήταν εκπληκτικά διασκεδαστικό με έναν εύκολο στόχο: Σκοτώστε παιδιά για να αποκτήσετε καλύτερα πράγματα. Βρήκα αυτό το παιχνίδι αρκετά εθιστικό αν και μπορεί να είναι ενοχλητικό με τη στόχευση. Συνολικά όμως, αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι και σίγουρα θα το συνιστούσα
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια εκεί έξω, αν θέλετε ένα ok shooter που να έχει πολλές διαφημίσεις και να έχει μια άθλια διεπαφή χρήστη
μια πλήρης σπατάλη ενός καλού παιχνιδιού με όλες τις προσθήκες. το κάνει εντελώς μη ευχάριστο
διασκέδαση για περίπου 2 λεπτά.. για να αποκτήσετε νέα όπλα χρειάζεται αρκετός χρόνος.. πρέπει να αποκτήσετε όπλα πιο γρήγορα
Υο
JLPT test N5 - N1 | Migii JLPT Educație tlol
Εύκολο και καλό παιχνίδι
Πολύ δροσερό, απλό, χαλαρωτικό και όμορφο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ. Θα πω το καλύτερο παιχνίδι 2D που αποτυγχάνει σε όλα τα παιχνίδια 3D και HD. Πάρα πολύ φανταστικό παιχνίδι.
Ευχαρίστως θα άλλαζα τη βαθμολογία, αλλά είχα αυτό το παιχνίδι πριν από μερικά χρόνια και έλεγε ότι η ενημέρωση θα έρθει σύντομα, ακόμα περιμένω αναβαθμίσεις όπλων και ίσως προσθέσω μια επιβίωση ως τρόπο για να κερδίσω μετρητά και να αλλάξω τα πράγματα αντί για το ίδιο πράγμα. και ξανά
Θα μπορούσε να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις κάθε λίγες προσπάθειες σκότωναν τη χαρά αφού έπαιξαν μόνο για 5 λεπτά.
είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι για να περνάς την ώρα σου και οι μάχες με το αφεντικό στην πορεία σε κάθε γωνιά βρίσκομαι να το παίζω συνεχώς, αλλά οι διαφημίσεις γίνονται ενοχλητικές, αλλά τα κέρματα το κάνουν να διαλέξεις πολλά όπλα και ρούχα, τέλος, αξίζει τον κόπο σου. με πήρε😂😂
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό! Λατρεύω την ιδέα. Αλλά νομίζω ότι αντί οι μικροί χαρακτήρες να έχουν διαφορετικά μεγέθη, θα πρέπει να το κάνετε διαφορετικό Heath όπως τα αφεντικά
Το παιχνίδι είναι τέλειο το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχει πολλές διαφημίσεις
Σίγουρα δεν αξίζει να πληρώσετε χρήματα για αυτό είναι σίγουρο. Ω, είναι ένα παιχνίδι της ubisoft. αυτό εξηγεί πολλά. απλό και σχετικά διασκεδαστικό.
Είναι φουλ φανταστικό αξιζει
Μου αρέσει το ίδιο το παιχνίδι, αλλά η απεγκατάσταση γίνεται καθαρά λόγω των διαφημίσεων. το μισό παιχνίδι είναι διαφημίσεις. αν πεθάνεις 2-3 φορές, θα έχεις μια διαφήμιση, αν ξεπεράσεις ένα επίπεδο, θα έχεις μια διαφήμιση, και είναι ένα παιχνίδι που κινείται γρήγορα, ώστε να κάνεις εύκολα μια έκδοση κάθε 45-60 δευτερόλεπτα. Το χειρότερο από όλες αυτές τις διαφημίσεις δεν έχουν ένα x στη γωνία μετά από λίγα δευτερόλεπτα που σημαίνει ότι πρέπει να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη διαφήμιση! αν θέλετε χωρίς διαφημίσεις ite $5,99 το μήνα που είναι απολύτως τρελό!
Νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει από το ketchapp, τα γραφικά είναι εξαιρετικά και δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο αποθήκευσης. Το μόνο πράγμα που απλά δεν θέλω είναι όταν λαμβάνετε ένα στιγμιότυπο κεφαλιού και μια αναλαμπή φωτός είναι ακριβώς στο πρόσωπό σας, απλά πρέπει πάντα να μειώνω τη φωτεινότητά μου όταν παίζω το παιχνίδι
Gamise
Καλό παιχνίδι 👍 αλλά θέλω σαν μια πρόταση μια λειτουργία για πολλούς παίκτες και ένα κατάστημα πανοπλιών ή ένα κατάστημα πανοπλιών σε συνδυασμό με gun shop bun είναι πολύ καλό αυτό το παιχνίδι
διασκεδαστικό αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις...
Μου άρεσε, αλλά Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ .Αλλά αν η πρόοδός μου δεν διαγραφεί, τότε θα είμαι πολύ χαρούμενος. Στον δημιουργό του παιχνιδιού
η εφαρμογή σας έχει πρόβλημα με συσκευές ZTE. παρακαλώ διορθώστε το. αυτό και άλλα παιχνίδια ketchapp δεν εκτελούνται στη συσκευή μου.
Χαζομάρα
Είμαι ο καλύτερος
Οι διαφημίσεις είναι πολύ έντονες
Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Οι εχθροί δεν είναι δύσκολο να νικηθούν, τα δέρματα είναι εύκολο να τα αποκτήσεις και έτσι καθώς τα όπλα, λαμβάνοντας υπόψη ότι χρειάζονται πολλά νομίσματα, παίρνουν ένα όπλο. Αλλά το μόνο ελάττωμα που βλέπω σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι υπάρχουν λίγο περισσότερες διαφημίσεις που περίμενα, αλλά αν πρόκειται να παίξετε mr gun στο δρόμο, σκεφτείτε να ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας σε λειτουργία πτήσης και οι διαφημίσεις δεν θα εμφανιστούν.
ειναι απλα τελειο μονο που λαγκαρει λιγο:-)
Mr Gun ஆர்கேட் wcth
Αυτός είναι φύλακας. Ακριβώς το σωστό ποσό ενός γρήγορου χρόνου. Τα επίπεδα μεγέθους byte είναι διασκεδαστικά με επαρκή πρόκληση και οι ανταμοιβές έχουν προγραμματιστεί σωστά.
Δεν μου αρέσει
όμορφη
Υπέροχο παιχνίδι πάλι. Οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές αλλά συνήθως μπορούν να παραβλεφθούν. Με μερικές ακόμη ενημερώσεις, αυτό θα μπορούσε πραγματικά να είναι ένα κορυφαίο παιχνίδι.
ξέρετε ότι ένα παιχνίδι είναι τρομερό όταν σας δίνουν διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Μια διαφήμιση μετά από κάθε επίπεδο (περίπου 30 δευτερόλεπτα). Αισχρός. Η συνδρομή ακούγεται σαν ένα απόλυτο ripoff για ένα απλό παιχνίδι όπως αυτό. Το παιχνίδι είναι μια χαρά κατά τα άλλα.
Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων κάθε φορά που πεθάνετε, περνάτε ένα επίπεδο ή μερικές φορές στο πρόσωπό σας μεσαίο επίπεδο, αυτό το παιχνίδι είναι για εσάς.
Αυτό είναι το μόνο παιχνίδι στη ζωή μου που εξετάζω. Ξεχάστε όλα αυτά τα άτομα με «πάρα πολλές διαφημίσεις». Η καλύτερη λύση ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ WIFI ΣΑΣ. ΑΝΕΤΑ. Έπαιξα αυτό το παιχνίδι για περίπου ένα χρόνο και ειλικρινά είναι ασυναγώνιστο. Το καλύτερο παιχνίδι ποτέ. Οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές, εξαιρετικοί προγραμματιστές και εξαιρετικός σχεδιασμός. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΨΕΙ!!!!
είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά πολλές διαφημίσεις στο παιχνίδι
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι αλλά όταν συνεχίζω βαριέμαι τώρα βρίσκομαι στο επίπεδο 786