(Android/iOS) The Tower - Idle Tower Defense oszukiwać, aby uzyskać więcej monet
Mar 15, 2022 10:09:41 GMT -8
Post by cresdolcalabke on Mar 15, 2022 10:09:41 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Tower - Idle Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Tower - Idle Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać, aby uzyskać więcej monet ▞▞▞
▞▞▞ The Tower - Idle Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Mobilna wersja idealnej wieży. Jak dotąd przyzwoite. Maksymalna prędkość początkowa wynosząca 1,5x całkowicie zabija grę. Takie tempo jest absolutnie nie do odtworzenia, powinno być co najmniej dwa razy szybsze. Powinna też istnieć możliwość pominięcia fali oraz opcja autopominięcia - po opuszczeniu określonej ilości potworów gra automatycznie przeskakuje do kolejnej fali.
Przyzwoicie fajna gra, ale prawdziwy obowiązek do postępu. Wymaga coraz dłuższej uwagi w miarę postępów, a nie podrywania i grania. Laboratoria zajmują czas rzeczywisty, który szybko schodzi do godzin. Co najgorsze, 0.7.7 zepsuło funkcję laboratorium, więc ich serwery wyświetlały się jako trwale offline. YouTube nadal grał, ponieważ gra nalegała, abym był offline. Mógłbym zalecić, ale minimalny zakup za 9,99 $ tylko w celu naprawienia równowagi w grze jest nadmierny i chciwy.
Kocham tę gre. To świetna zabawa i absolutnie uwielbiam wszystkie różne ulepszenia i unikalne ścieżki, które możesz obrać, aby iść naprzód. Ostatnio jednak pojawił się problem polegający na tym, że gra mówi mi, że jestem offline i nie pozwala mi korzystać z moich laboratoriów do ulepszania rzeczy... przydałaby się poprawka!
Uwielbiam tę grę tak bardzo, że wydałem trochę pieniędzy na pakiety ulepszeń. Jednak musiałem kupić nowy telefon i najwyraźniej te rzeczy nie zostały zapisane, więc straciłem cały postęp i wydane pieniądze. Całkowicie powinienem zająć się zapisywaniem tych danych, w przeciwnym razie nadal grałbym i płacił.
Sama gra jest przyzwoitym małym leniwcem. Oceniłbym to wyżej, ale poprawianie statystyk to bardzo powolny proces i wydaje się, że nagle wszystkie moje postępy zostały usunięte.
Dobra gra dorywcza. Prawdopodobnie przydałyby się niektóre umiejętności aktywne poza pasywnymi wzmocnieniami statystyk.
The Tower - Idle Tower Defense Simuliaciniai uao
Ulepszenia kupowane są za odrębną walutę w grze. Są bardzo drogie i mają tak mały wpływ we wczesnej fazie gry, że pokonanie pierwszego etapu zajmuje prawie 20 godzin.
świetna gra, ale niestety jest sfałszowana, wrogowie są bezpośrednio zależni od poziomu, na którym jesteś. Innymi słowy, jakakolwiek strategia, której użyjesz, nie zadziała w zależności od tego, na jakim jesteś poziomie, to nie jest to, co sprawia, że jest to świetna gra, to jest to, co sprawia, że jest to świetna skrzynka z łupami. Dobrym przykładem może być, jeśli zdobędziesz wyższy poziom przy każdej prędkości, pojawią się różni wrogowie. Przed wydaniem pieniędzy Przetestuj dla siebie. Zobaczysz.
Nudne i powolne... wydaje się, że chcesz zanudzić cię do wydawania pieniędzy na pakiet startowy. Powolny rozwój stylu Rouge z ledwo zauważalną poprawą ulepszeń.
Niesamowita gra!!! Jestem artystą muzyki trance, a jego zestaw w grze jest dobry, a nawet inspirujący, ponieważ nigdy nie jest denerwujący. Sposób, w jaki ta technologia działa w grze, jest tak wiele sposobów na przejście przez etapy, a równowaga jest fenomenalna!
Cały mój plik został usunięty z nieznanego powodu, poświęciłem mu wiele godzin, aby zacząć od nowa. Tak, to duża, stara kasa z reklam zrzucona na listę odtwarzania Google. Nie trać czasu LUB PIENIĄDZE
The Tower - Idle Tower Defense Simulasyon ktx
Prosty, świetny pomysł, jednak szybkość aktualizacji zajmuje wyjątkowo dużo czasu. Grając wielokrotnie, aby zdobyć monety, wiedząc, że mogę dotrzeć tylko do określonego poziomu, ale ulepszenia są tak małe, że trzeba wykonać kilka, aby zobaczyć jakąkolwiek różnicę w rozgrywce. Bardzo wolna rozgrywka.
Obniżono moją oryginalną recenzję. Gra jest świetna, jasne, ale czy możemy zrobić jakiś zapis, żeby nie stracić 400 poziomów postępu?
Tak zdezorientowany, że grałem w tę grę, ogólnie dobrze się bawiłem i było fajnie, że możesz swobodnie w nią grać, jeśli spróbujesz. Postanowiłem wydać na to 10 dolarów, a następnego dnia wszystkie zapisane dane zniknęły o 1 gwiazdkę, dopóki nie zostaną naprawione i otrzymam moje postępy lub zwrot pieniędzy. Naprawdę chciałbym szczerze pomóc! (Edytuj) Dowiedziałem się, co się dzieje, gdy nie aktualizujesz gry! Bardzo przepraszam, że 5 gwiazdek to świetny czas!
fajnie, fajnie, prosto i nie ma reklam, co jest niesamowite.
Chciałbym, żeby było trochę bardziej interaktywne. Podczas bitwy skończą ci się ulepszenia, które szybko stają się zbyt uciążliwe. Potrzebujesz więcej okazji, aby zdobyć klejnoty i kamienie. Notatki o aktualizacji mówią, że dodaje więcej funkcji, ale wydaje mi się, że nie mam do nich dostępu.
Bardzo fajna gra, ale rodzaj zapłaty, aby wygrać. Nie marnuj monet ani pieniędzy na zdrowie lub obronę, ponieważ skalowanie nie jest zbalansowane i otrzymasz 1 strzał na wszystko, co jest poza poziomem 3, bez względu na wszystko. Nie ma wymuszanych reklam, co jest miłe, ale zakupy w aplikacji są głupio zawyżone, jak na to, jak niewiele oferują. Potrzebujesz o wiele więcej klejnotów niż to, co dają, aby ułatwić życie, a zdobycie potrójnych monet nie jest warte 30 USD.
Reklamy powodują awarię gry, wprowadzając ją w pętlę, w której nie może załadować reklamy i nie można jej anulować. Biorąc pod uwagę grindową naturę gry, sprawia to, że jest to wykładniczo bardziej frustrujące, ponieważ gra nie zapisuje i tracisz wszystkie swoje postępy w tej grze.
Ciekawe jednodniowe doświadczenie, ale liniowa/płytka rozgrywka sprawia, że wszystko jest grindowane. Maksymalizowałem wszystko w pierwszym tygodniu.
Brak spamu reklamowego. Zgadzam się z innymi, że ta gra nie jest tak naprawdę grą bezczynną, ponieważ nie działa, gdy jest zamknięta, poza badaniem ulepszeń. Jest to jednak przyjemna, spokojna gra ulepszająca. Polecam spróbować.
Wciągająca gra i kojąca muzyka sprawiają, że jest to świetna rozrywka. Nie mogę tego odłożyć!
Coś niż inne. Trochę kliknij grę ale dalej TD
Fajny
Po wielu godzinach gry nie byłem w stanie zobaczyć żadnego rzeczywistego postępu w grze ze względu na wysoką cenę ulepszeń i wyjątkowo niski wskaźnik zarabiania pieniędzy. To naprawdę nie jest tego warte. Niestety jest to kolejna zła gra, która usuwa wszelkie postępy, które miałeś i nie zapisuje, nawet jeśli korzystasz z Google Play, również nie wydawała się zabawna ze względu na bardzo powolne zarabianie pieniędzy i bardzo powolne podnoszenie ocen. potencjał jednak
Ztracený svět 6 Dobrodružné zil
Po prostu nie fajnie się gra. Dowód czegoś tam, ale zbyt grind. Zyski nie mają wpływu na czas potrzebny na ich uzyskanie.
Świetna gra, świetnie się bawiła, ale opis krytycznej monety jest nieco mylący, czy jest sposób, aby wyjaśnić, co to znaczy?
The Tower - Idle Tower Defense Simuliaciniai uao
Ta gra to ekstremalny grind. Może być fajnie, ale postęp zajmuje trochę czasu.
fajna gra, ale ogromny problem z brakiem zapisywania. zatopiłem się w grze wiele godzin po raz pierwszy, po czym wróciłem i WSZYSTKO zniknęło. ok, cokolwiek. Wiem teraz, jak grać i co kupić, zatopić się kilka godzin i wrócić do miejsca, w którym byłem, a potem trochę. Pomyślałem, że po prostu nie zapisuje, jeśli nie jest połączony z kontem, więc loguję się i wychodzę. wróć i znowu zniknie. uninstalled.nie będę odtwarzać tego przez kolejną sekundę, dopóki to nie zostanie naprawione 🙄🙄🙄
Postęp jest naprawdę powolny. Potrzebujesz większej różnorodności ataków i być może umiejętności schładzania slotów, abyś poczuł się bardziej zaangażowany.
Muszę grindować, ale świetna gra, fajny postęp, bardzo mało reklam, a kiedy zdecydujesz się obejrzeć reklamę, dostaniesz prezent. Polecam spróbować!
Ta gra jest powolna z postępami, co pozwala na dokładniejsze planowanie swoich gier. Jest bardzo przyjemnie i polecam. Wszystkie reklamy są w tej grze opcjonalne.
Pieniędzy jest zbyt mało. Aktualizacje są słabe. Gra jako całość wydaje się niewdzięczna.Powolne, aby coś ulepszyć, naprawdę trzeba powtarzać w kółko, aby uzyskać nawet niewielki postęp, ale też nie jest źle
Dwa razy straciłem cały mój postęp w grze. Za pierwszym razem było fajnie, a za drugim przykrym obowiązkiem. Nie zrobię tego ponownie.
Solidna gra polegająca na ulepszeniu przyrostowym. Dobry utwór muzyczny (choć niestety jedyny do tej pory). Brak wymuszonych reklam, które przerywałyby rozgrywkę, dziękuję! Ma pewne problemy z równowagą (niektóre ulepszenia są DUŻO potężniejsze niż inne), ale miejmy nadzieję, że zostaną one rozwiązane w przyszłości.
Są.... Problemy... W tym. Najnowsze łatki uczyniły wrogów dystansowych w zasadzie Bogiem. Na wyższych poziomach NIE masz możliwości złagodzenia setek tysięcy zadawanych przez nich obrażeń, a z jakiegoś powodu strzelają do ciebie znacznie dalej niż kiedyś, daleko poza zasięgiem kul. Przez jakiś czas siedziałem wygodnie na poziomie 8, fala 180, a teraz nie mogę przejść przez falę 130 poziomu 5, kiedy byłem w stanie ominąć 250.
Od *każdy* inny niż techtree to może być przyzwoita gra TD. Niestety, wierny techtree M.O. najmniejsze postępy w grze wymagają naprawdę niesamowitej ilości aktywnej gry. Mam na myśli, że jestem na emeryturze, a nawet nie mam czasu, którego wymagają gry deweloperzy.
Uwielbiałem tę grę, dopóki nie usunęła wszystkich moich postępów. Przegrane dni gry. Niedorzeczny.
The Tower - Idle Tower Defense Simulácie xzoi
The Tower - Idle Tower Defense Simulasyon ktx
To dobre na okazjonalną dywersję. Zdobywanie poziomów to po prostu szlifowanie. Bardzo żmudne. Ulepszenia kosztują dużo, jak na bardzo minimalny bonus.
Minimalistyczna obrona wieży. Prosty. Do momentu. Brak krzykliwej grafiki. Wystarczy kształtować i stopniowo zwiększać dodatnie liczby całkowite.
Całkiem przyzwoity. Reklamy NIE odtwarzane mogą spowodować, że będziesz musiał zacząć od nowa. Ogólnie fajnie i spokojnie.
Super 😁 ^ _ ^
Początkowo trudno się rozwijać. Myślenie, że grind może nie być tego wart. Wydaje się, że po każdym poziomie nie robisz większych postępów.
Postępuj bardzo wolno. Nawet przy prędkości 1,5x (maksymalna prędkość, z którą możesz jechać).
To fajna gra typu tower defense, ale spodziewaj się grindowania. Chociaż zgadzam się, że spędzanie czasu w grze jest zabawne, ta gra doprowadza ją do skrajności. Poczynienie znacznych postępów zajmie DUŻO czasu. Jeśli lubisz stawiać godziny, śmiało. Jeśli wolisz mieć grę, w której postęp jest trudny do zobaczenia, poszukaj innej gry.
Reklamy są nieznośnie długie. Na przykład 30 sekund wymuszonego „proszę spróbuj”, a następnie kolejne 10 sekund wpatrywania się w statyczny obrazek, aby uzyskać x. Inne gry mobilne Po prostu kupię wersję bez reklam, która mi się podoba i lubię to, ale naprawdę 12 USD? Nie, dziękuję.
Wciągający
Gra ma proste założenie, że może być przyjemna. Jednak niewiele myśli się o postępie, niektóre rzeczy warto kupić, a inne są bez sensu. Skalowanie jest okropne. Poza tym zrobiłem jedną z tych głupio reklamowanych gier, aby zdobyć walutę w grze, ale to się nie opłacało, więc to też nie jest fajne.
Zbyt wolno. Twój umysł musi działać z prędkością 1/4 normalnej szybkości mózgu, aby się tym cieszyć. Szalenie drogie też